ios Uygulama Geliştirme Bursa

ios Uygulama Geliştirme Bursa

iOS, Apple tarafından sadece telefonları ve tabletleri için geliştirilmiş ve geliştirilmiş bir mobil işletim sistemidir. Iphone, iPad ve iPod touch dahil olmak üzere şirketin mobil cihazlarına güç sağlar. Android ‘den sonra ikinci en popüler mobil işletim sistemidir. Şu anda Apple’ın App Store’u 2.2 milyondan fazla iOS Uygulaması içeriyor. Apple’ın telefonları ve tabletleri dünya çapında yaygın bir şekilde popüler olduğundan, ios uygulama geliştirme bursa olarak müşterilerimize işlerinin mobil uygulamasının da Apple’ın mağazasında olması gerektiğini tavsiye ediyoruz. IOS mobil uygulama geliştirmenin başlıca avantajları şunlardır:

Daha iyi deneyim ve kalite

iOS Uygulamaları, Apple mağazasında listelenecek sıkı bir listeden geçmelidir. Bu, Uygulamaların yüksek kalitede olmasını sağlar. Bu, iOS Uygulamalarını diğer platformlardaki Uygulamalardan ayıran önemli bir özelliktir. IOS platformunun bir parçası olan tüm uygulamalarda kalite çok önemlidir.

Daha karlı

İşletmeler dünya genelinde iOS platformunun diğer platformlardan daha kazançlı olduğunu düşünüyor. Belirli bir Uygulamanın indirme sayısı Android’de daha fazla olsa da, iOS’ta oluşturulan uygulama içi satış ve gelir, Android’i aşmaktadır.

Firmware ve Yazılım Güvenliği

Hassas verilerin izinsiz girmesi ve bilgisayar korsanlığı, dünya çapındaki işletmelerin karşılaştığı en büyük korkulardan biridir. IOS App geliştirme ile en büyük avantajlarından biri, aşağıdaki güvenlik dostu özelliklerle birlikte sunulmasıdır –

Entegre veri işleme sistemleri
Verilerin çoğaltılmasına karşı önlemler alır
Veri güvenliği ve veri şifreleme kaybına karşı uygulanan önlemler
Hem telefon hem de tablet için iOS Uygulamaları geliştiriyoruz.

iPhone

Apple’ın App Store’undaki uygulamaların çoğu Objective-C programlama dilinde yazılmıştır ve geliştiricilerimiz uygulamayı geliştirmek için Xcode kullanmaktadır. Uygulamaları iOS 7 SDK ve Xcode 5 ile birlikte geliştirmek için Mac OS X kullanıyoruz. Bunlar ücretsiz ve iOS simülatöründe Uygulamayı çalıştırmaya izin veriyor. Uygulamayı gerçek bir cihazda çalıştırmak ve Apple’ın App Store’da kullanılabilir hale getirmek için yılda 99 ABD doları ödemesi gerekiyor.

Tasarım

Bu adımda iOS Uygulamasının resmi tasarımı gerçekleşir. Müşterinin, App’in çeşitli ekranlarının çeşitli statik modellerini onun girişini alması gösterilmektedir.

Geliştirme

Bu adımda Kullanıcı Arayüzünün (UI) tasarımı ve kodlama işlemi gerçekleşir. Uygulamanın prototipleri, geliştirme sürecinin müşterinin gereksinimleriyle uyumlu olmasını sağlamak için düzenli olarak müşteriye gösterilir.

Test

IOS App geliştirme süreci boyunca Queppelin’deki Kalite Güvencesi (QA) ekibi, işlevselliğini kontrol etmek ve varsa hataları kaldırmak için mobil uygulamada birkaç test gerçekleştirir.