Bursa Yazılım Firması

Bursa Yazılım Firması

Profesyonel Uygulama Geliştiricileri

Sorunsuz uygulama geliştirme sürecimiz, yazılımı daha hızlı, daha iyi ve uygun maliyetli bir şekilde oluşturmamızı sağlar. Güçlü ekip işbirliği ve müşterilerimizle iletişim, ürünlerimizin güvenliğini, kod kalitesini ve istikrarını arttırmamızı sağlar. Yetenekli tasarımcılarımız yarattığımız yazılımın iş kimliğinize ve markanıza uygun olmasını sağlıyor. Dijital ürünlerimizin en yüksek beklentilerinizi karşılayacağını garanti ediyoruz, çünkü Bursa yazılım firması olarak sizlere gerçek değeri getiren kaliteli ve orijinal çözümler sunmak için çalışıyoruz.

Ne Yapıyoruz?

Ismarlama Yazılım Geliştirme

Mobil, web ve masaüstüne, dünya genelinde ve farklı sektörlerdeki birçok işletmenin başarısına şimdiden katkıda bulunan tam ölçekli yazılım çözümleri sunuyoruz.
Kurumsal mobil uygulama oluşturma.

IOS, Android, Windows, mobil arka uç, çeşitli hizmetlerin lansman sonrası desteğinin entegrasyonu için uygulama geliştirmede çok geniş bir uzmanlığa sahibiz.

Web Sitesi Tasarımı

İşletmeler için güçlü bir çevrimiçi varlık sağlamak, satışları artırmak, görünürlüğü geliştirmek ve müşteri tabanını büyütmek için web tasarımı, geliştirme, güvenlik denetimi, hizmet entegrasyonu, bakım ve diğer hizmetleri sunuyoruz.

Kurumsal sistemler İşletmelerin üretkenliği ve verimliliği artırmasına yardımcı olmak için intranetler ve kurumsal web tabanlı sistemler oluşturuyoruz.

Müşteri ilişkileri yönetimi çözümleri: Dijital ajansımız iş geliştirme ve araştırma konusunda size danışabilir, web sitelerinizi ve yazılımlarınızı denetleyebilir ve B2B ve B2C çözümlerinizi optimize edebilir.

İş zekası: Analitik raporlar, gösterge panoları, Çevrimiçi Analitik İşleme (OLAP) çözümleri ve diğer veri bilimi hizmetleri.