Bursa Web Sitesi Tasarım Firması

Bursa Web Sitesi Tasarım Firması

Yıllar boyunca web’de gezinme, masaüstünden cep telefonlarına, tabletlerden, phabletlerden ve diğer benzeri cihazlardan kaymıştır. Bu, web sitesinin çeşitli cihazların ekran boyutuyla uyumlu olması için gerekli olduğu anlamına gelir. Sadece bu değil, web sitelerini görüntülemek için piyasada bulunan çeşitli tarayıcılar var. Bu nedenle, web sitesinin de farklı tarayıcılarla uyumlu olması gerekiyor. Sizin için oluşturduğumuz web sitesinin farklı tarayıcılar ve cihazlarla uyumlu olduğundan emin olmak için Bursa web sitesi tasarım firması, Duyarlı Web Tasarımı veya RWD olarak bilinen web tasarımına bir yaklaşım izler. Bu yaklaşımla web sitesi, akışkan, orantılı ızgaralar, esnek görüntüler ve CSS3 medya sorguları kullanarak izleme ortamına uyum sağlar.

Son birkaç yılda, artan mobil trafik miktarı nedeniyle Duyarlı web sitesi tasarım hizmetleri daha da önem kazanmaktadır. Aslında, şu anda mobil trafik toplam internet trafiğinin yarısından fazlasını oluşturmaktadır. Ayrıca, Google, arama bir mobil cihazdan yapılmışsa, mobil uyumlu sitelerdeki sitelerin derecelendirmesini artırır.

Ayrıca, tek boyutlu değil, tüm yaklaşıma uymak yerine, kullanıcının cihazına daha iyi uyum sağlamak için bir web sayfasının birden çok sürümünü oluşturmak amacıyla Uyarlanabilir Web Tasarımı (AWD) gibi Duyarlı Web Tasarımı ile diğer stratejileri birleştiriyoruz. Bu teknik, daha iyi kullanıcı deneyimi ve sonuç olarak tekrar ziyaretler nedeniyle artan trafik ile sonuçlanır.

Duyarlı Web Tasarımının Avantajları

Mobil cihazları kullanan kitlelere erişimi artırır
Artan erişim sonucunda, satış ve dönüşüm oranları yükseliyor
Web sitesinin görünürlüğünü arama motoru sonuçlarında artırır
Mobil gelişime zaman ve maliyet kazandırır
Kullanıcının göz atma deneyimini geliştirir