Android Uygulama Geliştirme Bursa

Android Uygulama Geliştirme Bursa

Android işletim sistemi Linux’a dayanıyor ve tercih edilen tüketici tercihi olmaya devam ediyor. Google’a aittir ve bir milyardan fazla cep telefonu ve tabletten daha fazlasıdır. İlk versiyonu 2008 yılında piyasaya sürüldü ve o zamandan beri 10 versiyonu kullanıcılara sunuldu ve en popüler işletim sistemi oldu. Ve bu İşletim Sisteminin bir milyardan fazla kullanıcısı olduğundan, android uygulama geliştirme Bursa müşterilerine her zaman Android için bir Mobil Uygulama oluşturup diğer İşletim Sistemlerine geçmelerini önerir.

Şirketimiz Android Uygulama Geliştirme konusunda uzun yıllara dayanan deneyime sahiptir ve bugüne kadar, çeşitli sektörlere ait müşteriler için Android mobil Uygulamaları geliştirmiştir. Android App geliştirmenin birçok avantajı vardır.

Düşük yatırım ve yüksek yatırım getirisi

Android için Yazılım Geliştirme Kiti (SDK) geliştirici topluluğuna sıfır maliyetle sunulur – bu, geliştirme ve lisanslama maliyetini büyük ölçüde azaltır.

Açık kaynak

Android SDK’nın mimarisi açık kaynak kodludur; bu, Android mobil uygulama geliştirmenin yaklaşan açılımları için toplulukla etkileşime girebileceğiniz anlamına gelir. Bu, Android platformunu mobil üreticiler için çok çekici kılıyor ve Android tabanlı telefonların daha hızlı geliştirilmesine neden oluyor.

Entegre Edilmesi Kolay

Bir platformun kişiselleştirme dostu olduğu için bir uygulamanın Android platformuna entegrasyonu oldukça kolaydır. Bu nedenle, mobil Uygulamayı iş ihtiyaçlarınıza göre kolayca entegre edebilir ve düzenleyebilirsiniz. Android’in Uygulama ve süreç mimarisi arasında en iyi mobil platform olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Çoklu Satış Kanalları

Diğer platformdan farklı olarak, Android mobil uygulamaları son kullanıcılara farklı şekillerde dağıtılabilir. Bu, başvurunuzu dağıtmak için tek bir pazara güvenmeniz gerekmediği anlamına gelir. Üçüncü taraf uygulama pazarından yararlanabilir veya kendi dağıtım ve satış kanalınızı oluşturabilir, örneğin web sitenize yerleştirebilirsiniz. Bu büyük avantajla, birden çok kanal üzerinden kullanıcılara ulaşabilirsiniz.

İnşa Etmek Kolay

Android mobil uygulamalar Java dilinde kodlanmış ve zengin bir kütüphane setine sahip. Yeterli Java bilgisine sahip bir geliştirici, Android İşletim Sistemindeki mobil uygulamalar için kod yazabilir. Hem Android tabanlı telefonlarda hem de tabletlerde mükemmel şekilde çalışan Android Uygulamaları oluşturuyoruz.

Android Telefonlar

Android İşletim Sistemi için mobil uygulamalar geliştiriyoruz. Telefon için Android Uygulaması oluşturmak kolay gelebilir ancak geliştiricilerin ilgileneceği belirli kritik adımlar vardır.