Bursa İnternet Sitesi Ajansı

Bursa İnternet Sitesi Ajansı

Web sitesi tasarımcılarından oluşan uzman ekibimiz, web sitesi geliştirmeyle ilgili çeşitli teknolojiler üzerinde çalışma konusunda deneyim sahibidir. Bu sayede size özel web sitesi tasarım çözümleri sağlayabiliriz. Hindistan’da birçok kuruluşa web sitesi tasarımı ve geliştirme hizmeti veriyoruz. Burada tüm Web geliştirme projeleri, farklı bölümlerin işbirlikçi çabalarıyla gerçekleşmektedir.

Tarafımızdan üstlenilen tüm projeler UI / UX parametresini göz önünde bulundurarak tasarlanmış olup, bizim tarafımızdan yaratılan web sitelerindeki kullanıcı deneyimlerinin sorunsuz olması gerektiğine inanıyoruz. Bunun dışında, e-ticaret yavaş ve istikrarlı bir şekilde alışverişin geleceği haline geldiğinden, birçok e-ticaret web sitesi tasarımı ve geliştirme projesinde yer alıyoruz. Şirketimizde web sitesi geliştirme süreci aşağıdaki altı aşamadan geçiyor –

Bilgi toplama

Parlak bir web sitesi tasarlamak için takip edilmesi gereken ilk adımın, müşteri tarafından mümkün olduğu kadar çok bilgi toplanması gerektiğine Bursa internet sitesi ajansı  olarak inanıyoruz. Bu nedenle, müşteri ile çok fazla zaman harcadığımızdan, gerekliliklerini anladığından, web sitesini ve beklentilerini belirleme amacından emin olabiliriz. Müşterinin iş modelini anlamak ve her projeye duygusal bir dokunuş katmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

Bir web sitesinden birinin işinin yolculuğunu anlatması gerekiyordu ve çevrimiçi hikayeyi güzel bir şekilde tasvir etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ayrıca, müşterinin rakiplerinin web sitelerinin derin analizini gerçekleştiririz ve tasarımlarındaki boşlukları tespit ederiz. Bu bilgilerle, müşterimizin web sitesine yarışmalar boyunca bir avantaj sağlayabiliyoruz. Bunun dışında, müşterinin ulaşmak istediği hedef kitleyi akılda tutarak web sitesini tasarlıyoruz. Yani hedef kitle gençse, o zaman sitenin tasarımı oynak ve canlı tutulur.

Planlama

Web sitesi geliştirme projesinin ikinci aşaması verimli ve etkili bir planlamadır. Tüm bilgileri birinci aşamadan toplayıp site haritasını geliştiriyoruz. Site haritası, web sitesinin ve alt başlıkların ana konu alanlarının bir listesini içerir. Bir site haritasının oluşturulması, yalnızca web sitesinde tüm içeriğin ne olması gerektiğini anlamaya yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda anlaşılması kolay bir navigasyon sistemi olarak da hizmet verir. Bu aşamada tasarım, son kullanıcıyı akılda tutarak yapılır.

Son derece iyi bir kullanıcı arayüzü ve kesintisiz bir deneyim, yeni kullanıcıları çekmek ve eskisinin web sitesine dokunmaması için gereklidir. Bu nedenle, unutulmaz kullanıcı deneyimi sağlayan web siteleri geliştirmek için bir öncelik haline getiriyoruz. Bunun dışında, müşteriye danışarak, uygulanması gereken teknolojilere ve dahil edilmesi gereken unsurlara (örneğin, WordPress veya İçerik Yönetim Sistemi (CMS)) karar veririz. Bunun dışında, web sitesinde yer alması gereken iletişim formları da plan içerisinde tartışılmakta ve uygulanmaktadır.

Tasarım

Üçüncü aşama, web sitesinin görünümüne ve hislerine karar vermeyi içerir. Yukarıda belirtildiği gibi, bu hususu dikkate alırken hedef kitle akılda tutulan temel faktördür. Gençlere yönelik bir web sitesi, bir finans kurumuna veya bir e-ticaret kuruluşuna yönelik olarak farklı görünecektir. Bu düşünce sürecini, işinin kimliğini güçlendirmek için müşterinin şirket logosuna da uyguluyoruz. Müşterinin tasarımın çeşitli aşamalarında yer aldığına inanıyoruz, müşterilere web sitesi tasarımının çeşitli beğenileri gösteriliyor, böylece beğenilerini, hoşlanmadıklarını ifade edebiliyor ve aynı zamanda onun hakkındaki fikrini de verebiliyor. Web sitesinin tasarımı kesinleştiğinde, bir sonraki aşamaya geçiyoruz.

Geliştirme

Bu aşamada, prototipten gelen tekil grafik elemanlar, gerçek fonksiyonel alanı oluşturmak için alınır. Öncelikle ana sayfa oluşturulur ve bundan sonra iç sayfalar için bir kabuk oluşturulur. Kabuk oluşturulduktan sonra, tasarımcı içeriği alır ve web sitesi boyunca uygun şekilde dağıtır. Teknik açıdan, ön uç web geliştirme ekibimiz, mevcut web standartlarına uygun geçerli HTML / CSS kodları yazmakta ve sitenin işlevselliğini ve erişilebilirliğini en üst düzeye çıkarmaktadır. Bundan sonra, interaktif iletişim formları veya e-ticaret alışveriş sepeti gibi öğeler eklenir ve işlevsel hale getirilir. Bu süre boyunca devam eden web sitesi, yapılması gereken herhangi bir ekleme veya çıkarma işlemiyle ilgili görüşlerini görüntülemek ve ifade etmek için müşteriye açıktır.

Test ve teslimat

Bu aşamada, web sitesinin tam testi yapılır. Bu, formların ve diğer komut dosyalarının tam işlevselliğini test etmenin yanı sıra web sitesinin çeşitli tarayıcılarda uyumluluğunu kontrol etmeyi içerir. Bu, web sitesinin çeşitli tarayıcılarda düzgün görüntülenmesini sağlamak için yapılır. Bunun dışında, yazılan tüm HTML / CSS kodları geçerli web geliştirme standartlarını karşıladıklarından emin olmak için doğrulanır. Bütün testler yapıldıktan ve onaylandıktan sonra