Bursa Yazılım Geliştirme

Bursa Yazılım Geliştirme

Kısa sürede profesyonel site

Son yıllarda bütün web siteleri birbirine benzer oldu. Bunun sebebi ise genel olarak herkesin aynı şablonları kullanarak site yapmaya çalışması. Bu da site sahiplerini ya başarısız ya da az bilinir kıldı. Ancak Bursa yazılım geliştirme firması Artı 2, size daha önce dünyadaki hiçbir sitede kullanılmayan, hiçbir siteye benzemeyen orijinal web tasarımları yapıyor. Sizin hayal gücünüz ile kendi profesyonelliğini harmanlayan şirket, çok kısa bir zaman zarfı içinde basit kullanımlı ve yalnızca size özgü siteler yaratmaktadır. Her iş ve meslek koluna özgü tasarım yapan Bursa yazılım geliştirme firması sitenin amacına uygun renkler, görseller, gerektiğinde stüdyo ortamında özel fotoğraf çekimleri yapmaktadır.

Ekstra masraflara gerek yok

Artı 2’nin tasarladığı site için ayrıca her yıl yüksek meblağlar ödemek zorunda kalmazsınız. Ya da siteniz sebep gösterilmeden aniden kapatılmaz. Sizin istediğiniz müddetçe yayında kalır ve aynı anda bir milyona yakın ziyaretçiyi barındırabilir. Tek yapmanız gereken Artı 2 ile iletişime geçerek hayalinizdeki siteyi anlatmak yahut hayalinizde bir site yoksa kimlere hitap edeceğinizi, ne satacağınızı ya da girenlerin ne hissetmesi gerektiğini söylemeniz. Dilerseniz www.artiiki.com sitesine girerek daha önce firmanın yaptığı sitelere bakabilir, fikir yürütebilirsiniz.

Bu güne kadar bine yakın internet sitesi tasarlayan ve yüzlerce sitenin de görsel ve yazılımsal bakımını üstlenen Artı 2, yüzde yüz mobil cihaz uyumlu, 2018 veri tabanlarına uygun siteler tasarlamaktadır.